Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley maakt keuze voor nationale ploeg: “Dat is mijn allergrootste droom”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Even ging het idee rond dat Wesley Moraes zich zou moeten laten naturaliseren tot Belg. De bonkige aanvaller van Club Brugge maakt indruk en bondscoach Roberto Martinez zou gecharmeerd zijn van Wesley.

Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt Wesley duidelijke taal over de nationale ploeg. “Dat de Belgische bondscoach mij bij de Rode Duivels wou, was écht een hele eer. Maar ik ben en blijf Brazi­liaan, hé… Voor mij is er zelfs geen keuze of dilemma. ­Spelen voor Brazilië is mijn allergrootste droom.”

De Braziliaanse aanvaller heeft de knoop aldus al doorgehakt en wacht op een selectie van bondscoach Tite bij de Gouden Kanaries. “Ze kennen mij en ze volgen mij – daar ben ik al heel blij om. Ik ben een type waarvan er in Brazilië niet veel rondlopen. Aan mij om goed en nog beter te presteren en dan is het wachten op een kans.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws