Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley houdt het niet droog bij applauswissel: “Het zal pijn doen als ik straks naar andere club verhuis”

© Play Sports

Niet alleen Ivan Leko, ook Wesley Moraes was gisteravond zo goed als zeker voor het laatst te bewonderen in Jan Breydel. De Braziliaanse spits kreeg voor het uur al een mooie applausvervanging en de knuffelbeer met een gouden hart kon zijn tranen niet bedwingen.

“Ik heb ruim drie jaar alles gegeven, maar Club Brugge heeft ook alles voor mij gedaan en daarvoor ben ik de club heel dankbaar”, laat een aangedane Wesley optekenen op de website van de club.

“Het zal pijn doen als ik straks naar een andere club verhuis. Bij mijn vervanging kon ik inderdaad mijn tranen niet meer bedwingen want ik wist meteen dat mijn laatste wedstrijd voor Club erop zat”, aldus de spits.

“Ik zal Club Brugge nooit vergeten. Dat ik straks hopelijk naar een grotere competitie zal kunnen gaan, heb ik dan ook allemaal aan Club te danken. Ik heb hier in die drie jaar ontzettend veel bijgeleerd”, besluit de knuffelbeer.

Thanks Wesley Moraes!!🇧🇷🔵⚫️

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zondag 19 mei 2019

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws