Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley heeft speciale manier gevonden om zich niet meer te laten vangen aan provocaties

Wesley Moraes (Club Brugge - Charleroi)

Wesley Moraes was dit seizoen alweer van goudwaarde voor Club en opvallend is vooral dat de Braziliaanse beer minder en minder negatief gedrag vertoont. De tijd van impulsieve reacties op provocaties van de tegenstander is voltooid verleden tijd. En daar is een reden voor.

Onze ultrasterke targetspits verwijst naar de cruciale rol die zijn moeder speelt: “Als zij in Brazilië is, hoor ik haar voor en na iedere wedstrijd. Pas wanneer ik haar gesproken heb, kan ik mij volledig focussen op mijn match. Ze is mijn grootste fan en een enorme supporter van Club Brugge”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Maar als ik slecht speel, krijg ik het hard te verduren. Na mijn rode kaart in Moeskroen heeft ze mij afgemaakt, volledig afgemaakt. Ze was enorm kwaad en triest tegelijk. ‘Je speelt in de eerste ploeg, dat moet gedaan zijn.’ Ze vond het dringend tijd om te leren want ik liet mijn ploeg in de steek”, aldus Wesley.

“Sindsdien zit dat in mijn hoofd. Wanneer ik geprovoceerd word, denk ik in die ene seconde elke keer opnieuw aan haar. Dan zie ik haar voor mij en houd ik mij in.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws