Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley droomt van (top)transfer, maar: “Dat is veel belangrijker dan geld”

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

De kans dat Club Brugge volgend seizoen nog op de diensten van Wesley Moraes zal kunnen rekenen, is redelijk klein. De 22-jarige Braziliaan heeft de clubs straks vast en zeker voor het uitkiezen, maar benadrukt dat het financiële aspect niet de belangrijkste overweging is.

“De Premier League heeft mij altijd gecharmeerd. Anderzijds kan eender welke mooie club in een topcompetitie even interessant zijn. Een Europese topclub of eerder een subtopper, dat zullen we zien”, aldus de goedlachse Zuid-Amerikaan met het imposante lijf in Het Laatste Nieuws.

“Het moet gewoon aantrekkelijk zijn. Je wil spelen en vertrouwen voelen. Het heeft alvast geen zin om ergens te gaan waar ik geen rol kan spelen. Voetbal is meer dan geld, weet je. Die aanbieding uit China, dat was lastig. Maar ik denk niet dat ik het op jonge leeftijd ooit zou doen.”

Wesley benadrukt: “Het totaalplaatje moet kloppen en dat is wat China betreft niet het geval. Was is geld wanneer je niet gelukkig bent? Toch? Akkoord, geld is belangrijk, maar blij zijn, is veel belangrijker. Pas na de competitie wil ik erover nadenken. Want als ik in die vier matchen presteer dan zal ik uit meer clubs kunnen kiezen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws