Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen ziet twee oorzaken voor achterstand van 6 punten op Genk: “Dat zijn dingen die echt niet mogen”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Genk)

Met nog drie speeldagen voor de boeg en met de ultieme confrontatie in het vooruitzicht telt Club maar liefst zes punten achterstand op leider Genk. Maar de situatie had er gerust helemaal anders kunnen uitzien, beseft ook ex-Genkie en Limburger pur sang Jelle Vossen.

Blauw-zwart had immers ook naast de fiere leider kunnen staan, maar twee belangrijke elementen hebben er anders over beslist: “Vorig jaar hebben we thuis maximaal vier of vijf punten laten liggen. Nu denk ik aan de wedstrijden tegen Zulte Waregem, Waasland-Beveren, Moeskroen… Dat zijn punten die je normaal altijd moet halen en die we nu hebben laten schieten. Als je ze erbij telt, staan we nu naast Genk”, is Vossen overtuigd.

“Daarnaast kan je er ook niet om heen dat twee beslissingen van de VAR een wereld van verschil hebben gemaakt. Als je in Genk die penalty niet krijgt, ga je misschien weg met een punt. En als Openda die penalty krijgt in Antwerp, kan je daar misschien winnen. Dan sta je nu gelijk met Genk terwijl zij nog naar hier moeten komen. Dat zijn dingen die echt niet mogen als je met een VAR werkt”, klinkt het kritisch in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws