Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen over keuzes Leko: “Hij moet gewoon duidelijk communiceren”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Jelle Vossen komt niet meer in de plannen voor van coach Ivan Leko. De aanvaller laat zich tegenover Het Nieuwsblad vooral kritisch uit over de communicatie van de Kroaat.

Vossen vindt dat hij genoeg heeft laten zien bij Club Brugge en dat Leko hem meer uitleg moet geven over zijn keuzes. “Ik heb zeker mijn waarde bewezen voor de club en dus is een klein woordje uitleg af en toe het minste dat je mag terugverwachten. Ook al is dat negatief – daar gaat het mij niet om”, vertelt Vossen.

Ziet Leko dan enkel naar het heden en niet naar de langetermijndoelen van Club? “Misschien. Maar je kunt heel veel irritatie bij spelers wegnemen door gewoon duidelijk te communiceren. En dat is niet gebeurd. Ik wil de trainer geen verwijten maken. Hij wil ook winnen en kampioen worden. Hij moet keuzes maken en hij zal de keuzes maken die voor hem de beste zijn. Ik heb daar respect voor, maar ik heb er mij ook al vragen bij gesteld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws