Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Jelle Vossen is geen basisspeler meer bij Club Brugge. De aanvaller laat zich tegenover Het Belang van Limburg uit over zijn toekomst.

Vossen geeft toe dat er veranderingen zullen komen bij Blauw-Zwart, maar hij wil zelf wel blijven. “Het contact met de directie is positief. Er is geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat dit verhaal nu gedaan moet zijn. We zullen zien na het seizoen. Ik denk dat er op verschillende niveaus wel veranderingen zullen zijn.”

Vossen maakt zich alvast geen zorgen. “De signalen die ik krijg, zijn positief. Er is nog geen nieuw voorstel, maar ik heb nog een jaar contract (plus een optie op een bijkomend jaar, nvdr.). Daar maak ik mezelf geen zorgen over. Ik denk dat er na dit seizoen gesproken wordt”, aldus Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws