Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer zwaait Leko uit met zege: “Het afscheid zal pijn doen want we hebben samen heel wat bereikt”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer stroopte als kapitein eens te meer de mouwen op tegen een hard en stug Antwerp en was na afloop dan ook blij dat de drie punten in Brugge bleven. Een mooi geschenk voor de trouwe supporters en de afzwaaiende coach Ivan Leko.

“Dat er voor ons niks meer op het spel stond? Zo dachten wij niet hoor. Wij wilden er voor onze trouwe supporters zeker nog iets van maken en daarvoor alleen al ben ik blij dat we alsnog konden winnen van Antwerp”, aldus de immer noeste Vormer.

“En uiteraard wilden we ook voor onze coach nog eens alles geven. Het afscheid zal toch wel een beetje pijn doen want samen met Ivan Leko en de technische staf hebben we toch heel wat bereikt de afgelopen twee jaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws