Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer ontsnapt aan horrorblessure na gemene tackle, dader riskeert drie speeldagen schorsing

© Play Sports

Voor Ruud Vormer had de verloren match op Standard al vroeg afgelopen kunnen zijn. Onze kapitein moest na een halfuur een vreselijke tackle van Collins Fai incasseren. De Kameroense dader kreeg eerst geel, maar na tussenkomst van de VAR dan toch rood.

De beelden van de zware aanslag op het been van Vormer zijn niet mooi om te zien en de uitsluiting was dan ook meer dan terecht. En daar blijft het niet bij: Fai riskeert ook nog eens een schorsing van drie speeldagen en een boete van 3.000 euro, dat is namelijk de vordering van de KBVB. Het bondsparket maakt dan ook duidelijk gewag van een “brutale fout”.

https://twitter.com/AVossaert/status/1129112711604985856

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws