Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Víctor Vázquez is overtuigd: “Hij zou de ideale opvolger van Leko zijn”

Victor Vazquez (Club Brugge)

Uit het oog, maar niet uit het hart. Víctor Vázquez mag dan wel al eventjes weg zijn in Brugge, de Spaanse nummer 10 volgt blauw-zwart nog altijd op de voet en heeft ook zo zijn mening over de trainerskwestie die de fans en de buitenwereld al een tijdje in de ban houdt.

Blijft Leko na dit seizoen aan als hoofcoach of zoekt hij straks andere oorden op? Op een antwoord is het nog even wachten tot na het lopende seizoen, maar de intussen 32-jarige Vázquez weet al wie de ideale opvolger van onze Kroatische trainer zou kunnen zijn: Philippe Clement.

“Philippe is een geweldige trainer. Hij was eerst assistent, daarna een tijdje hoofdcoach. Ik kon het altijd goed met hem vinden. Ik vind het sneu voor Brugge, maar ben blij voor hem dat hij met Genk de titel kan pakken”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

“Als Leko weggaat bij Club zou Philippe de ideale opvolger zijn. Hij kent het huis, heeft een goede relatie met Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe en kent de spelers. Én als er geen ongelukken gebeuren, komt hij terug als een kampioenencoach. Hoe dan ook moet hij een moeilijke knoop doorhakken.” 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws