Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe strijdvaardig: “Niet veel ploegen doen ons dat na en volgend jaar zullen we er opnieuw staan”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Niet alleen bij de technische staf en de spelers was de ontgoocheling over de gemiste titel groot, ook voorzitter Bart Verhaeghe had graag een nieuw titelfeestje gebouwd. Maar het mocht dus niet zijn, wat niet wegneemt dat onze voorzitter zich een sportieve en ambitieuze verliezer toont.

“Dat is sport hé. Sportmannen moeten kunnen winnen en verliezen. Vandaag moeten we Genk feliciteren met hun verdiende titel en hopelijk doen ze het goed in de Champions League”, klinkt het bij Sporza.

“We hebben in Luik misschien van onszelf verloren, maar je moet het ook in een breder perspectief zien. De laatste jaren werden we eerste, tweede, eerste en nu weer tweede. Niet veel ploegen doen dat ons na en we zullen er volgend jaar opnieuw staan”, verzekert onze sterke man.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws