Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe en Leko reageren op beslissing om te scheiden in “onderling overleg”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Vanaf volgend seizoen dus geen Ivan Leko Bruges Army meer in Jan Breydel, het is nu namelijk 100% zeker dat Ivan Leko volgend jaar niet meer op het trainersbankje zit. Onze coach, wiens contract afliep, en het bestuur namen die beslissing in onderling overleg.

“Toen we twee jaar geleden de keuze maakten voor Ivan Leko als opvolger van Michel Preud’homme waren vele voetballiefhebbers verrast. Maar zowel Vincent als ikzelf waren overtuigd van zijn capaciteiten en hij heeft ons niet teleurgesteld”, reageert Bart Verhaeghe op de clubwebsite.

“We kunnen terugblikken op twee succesvolle seizoenen waarin we kampioen werden en de tweede plaats pakten. Het vijfe jaar op rij dat we in de top-2 eindigen trouwens, een bewijs van stabiliteit. We wensen Ivan dan ook het allerbeste in zijn verdere carrière!”

En ook onze bejubelde en succesvolle trainer zelf heeft nog een mooi afscheidwoordje in petto: “Ik ben de Club en in het bijzonder Vincent en Bart eeuwig dankbaar voor de kans die ik kreeg. Als jonge, relatief onervaren coach bij Club Brugge aan de slag mogen is een voorrecht”, aldus Leko.

“Het gevoel dat bij mij overheerst, is trots. Trots op wat we samen met spelers, staf, supporters en bestuur hebben kunnen realiseren in de afgelopen twee jaar. Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn periode bij Club en wens hen alle succes de komende seizoenen. Dankjewel!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws