Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VAR-gedoe slaat wonden bij Clubfans: “Dit is het spelletje niet meer waar ik destijds verliefd op werd”

Club-fans sjaals (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge werd in deze play-offs al meermaals benadeeld door de arbitrage en in het bijzonder de videoref en bij heel wat fans is de maat intussen meer dan vol. En sommmige supporters kropen zelfs in hun pen om hun gevoelens van frustratie even te kanaliseren.

” Iedereen die wat betrokken is bij het spelletje begint meer en meer te walgen van het systeem. In theorie is de VAR een heel goed systeem. Kijk maar naar de Champions League waar de VAR zijn intrede deed sinds nieuwjaar. Daar werkt het nagenoeg perfect. Het is als appels met peren vergelijken”, verzucht de blauw-zwarte blogger Jim Neyt.

“Het vieren van een doelpunt zal nooit meer hetzelfde zijn als voorheen. Die adrenaline en blijdschap die als sneeuw voor de zon verdwijnt door een fluitsignaal en een uitgebeelde tv. Nee, dit is het spelletje niet meer waar ik destijds verliefd op werd”, klinkt het in een vurige blogpost.

Jim Neyt sluit echter hoopvol af: “Maar weet je één ding staat vast: zondag, ja zondag, maken we er samen een gekkenhuis van! En daar kan niemand maar dan ook niemand iets aan veranderen. Jan Breydel is onze thuis waar we de tribunes als geen ander kunnen laten daveren op zijn grondvesten.” Lees HIER het volledige blogbericht!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws