Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trossard reageert op heisa: “Ik was een beetje bezopen, maar het was niet kwetsend bedoeld”

© TV Limburg

Leandro Trossard zorgde gisteren voor een relletje toen er beelden opdoken waarop te zien is hoe hij tijdens het titelfeestje in discotheek Versuz de fans van Club Brugge viseerde en schoffeerde. Intussen zijn er al excuses opgedoken.

“Alle boeren zijn homo’s”, keelde de aanvoerder van Genk door de microfoon en intussen hebben de Limburgse fans het anti-FCB-wijsje al gretig overgenomen, zo bleek uit nog andere beelden van de titelviering.

Leandro Trossard zelf heeft intussen gereageerd op alle commotie: “Ik was een beetje bezopen. Ze waren dat liedje aan het zingen en ik pikte daarop in. Het was helemaal niet de bedoeling om iemand te kwetsen.”

Ook Genk heeft als club intussen kort gereageerd op de ontstane heisa:
“In de vroege uurtjes liet Leandro Trossard zich even meeslepen met een supporterslied dat niets met voetbal te maken heeft. Leandro verontschuldigt zich en benadrukt dat dat soort spreekkoren niet thuishoren bij KRC Genk.”

Bij de Clubfans heeft de flankaanvaller het alvast flink verkorven:

https://twitter.com/DenBirre/status/1129369114609356800

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws