Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

T2 spreekt geruchten over verzuurde relatie tussen Leko en (bepaalde) spelers met klem tegen

Rudi Cossey (hulptrainer Club Brugge)

Ivan Leko is volgend jaar geen T1 meer van Club Brugge en dat betekent meteen ook dat zijn assistent en rechterhand Rudi Cossey afscheid moet nemen van blauw-zwart. Het gevolg van een vertroebelde relatie met bepaalde spelers? Helemaal niet, volgens onze afscheidnemende T2.

De 57-jarige Cossey ontkent bij Sporza dat er ruis op de lijn zat tussen de sportieve staf en de spelersgroep: “Ivan is iemand met heel veel kwaliteiten. Hij is tactisch heel sterk. Ook in het ontleden van de tegenstander, maar hij ging vooral uit van de eigen sterkte. Ook zijn manier van omgaan met de spelersgroep was geweldig. De jongens gingen voor hem door het vuur.”

Dat Leko geen goeie people manager zou zijn, spreekt Rudi Cossey dan ook formeel tegen: “Die kritiek vind ik niet terecht. Als het minder draait, moet een speler accepteren dat hij eens vervangen wordt. Ik begrijp de ontgoocheling van die jongens dan wel. Maar om daar conflicten in te gaan zoeken, dat is niet correct.”

Meer zelfs: “In het geval van Vormer en Wesley hebben beide jongens zich ook geëxcuseerd. Dat zijn gewoon normale reacties vanuit een ontgoocheling. Ivan heeft misschien een sterk karakter, maar dat is bij sommige spelers ook het geval.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws