Openda krijgt lof van ex-Clubcoach: “Snelste jongen die ik ooit heb meegemaakt”

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat een invalbeurt zondagavond van Loïs Openda. Onze nog altijd maar 19-jarige spits kwam op het uur Siebe Schrijvers aflossen en bedankte voor het vertrouwen met een goal en een uitgelokte penalty. Van een gouden wissel gesproken, zo oordeelde ook Jacky Mathijssen.

Nog maar één doelpuntje had de Luikse aanvaller dit seizoen op zijn teller staan: “Zijn afwerking, dat was een beetje het euvel. Hij is supersnel, onwaarschijnlijk snel zelfs. Eigenlijk is Loïs de snelste jongen die ik ooit, ook als actief voetballer en trainer, heb meegemaakt”, klinkt het lovend.

“Dat zal ook een van de redenen zijn waarom hij toch regelmatig in het team komt. Wat bij Club Brugge niet lukte, met name scoren, dat lukte bij mijn nationale U19 wel. Ik ben superblij voor hem en die 2-1 is toch mooi afgewerkt, binnenkantje voet richting de tweede paal”, aldus Mathijssen.

“Openda heeft gedaan wat hij moest doen en kon zijn geluk niet op. Misschien dwingt hij met deze invalbeurt zelfs een selectie voor de nationale U21 af en het is hem van harte gegund”, stelt onze Limburgse ex-coach in Studio Live.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws