Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers ondanks topseizoen niet zeker van basisplaats, zijn manager begrijpt het niet helemaal

De stats die Siebe Schrijvers kan voorleggen in zijn allereerste seizoen bij Club Brugge zijn behoorlijk impressionant, maar desondanks is de technisch begaafde pocketspits niet zeker van zijn plek. Tegen Antwerp en AA Gent zat hij op de bank, zijn manager denkt er het zijne van.

“Siebe heeft één mindere match gespeeld, in de play-offs op Genk. Maar om hem daarom uit de ploeg te zetten op Antwerp? Er waren wel meer spelers niet goed in Genk. Ik heb het gevoel dat Siebe nog iets te gemakkelijk de prijs voor de anderen betaalt”, laat zaakwaarnemer Nico Vaesen optekenen in Het Nieuwsblad.

“Langs de andere kant is het ook goed dat hij op die manier met tegenslagen leert omgaan. Als je alles samentelt, kan je niet anders besluiten dat hij dit seizoen absolute topcijfers kan voorleggen. Samen met Mats Rits is hij de revelatie van dit seizoen bij Club Brugge”, meent de ex-doelman.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws