Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rits kijkt terug op geslaagd debuutseizoen: “Daar ben ik de trainer zeker dankbaar voor”

Dankzij een felbevochten zege tegen Antwerp kunnen onze spelers toch nog met een positief gevoel de vakantie in en dat geldt al zeker voor Mats Rits. Onze centrale middenvelder kan immers terugblikken op een individueel meer dan geslaagd seizoen, mede dankzij de coach.

“Ik werkte alvast graag met Ivan Leko. We hebben goeie resultaten geboekt en hij was altijd correct. Ik leerde veel bij en heb meer gespeeld dan in eerste instantie verwacht werd. Daar ben ik hem zeker dankbaar voor”, aldus de 25-jarige speler die gisteren verrassend als verdediger opereerde.

“Persoonlijk sluit ik dit seizoen af met een goed gevoel. Jammer dat we geen kampioen zijn, maar over het algemeen hadden we een goed seizoen en een mooie Europese campagne. We stuitten op een goed Genk, al hebben we het niet verloren in de play-offs. Het was in de matchen thuis tegen Waasland-Beveren, Moeskroen en Zulte Waregem dat we het hebben laten liggen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws