Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Rits eiste tegen Gent alle aandacht op met speciale viering van zijn goal én er zit leuk verhaal achter

© Play Sports

Mats Rits kroonde zich afgelopen zondag tot matchwinnaar tegen AA Gent, maar nog opvallender dan zijn knappe goal was de manier waarop hij de 0-1 vierde. Onze controlerende middenvelder leek wel een schildergebaar te maken.

En wat blijkt? Mats Rits stond wel degelijk in de lucht te schilderen, een verwijzing naar een accidentje van één dag eerder. Op zaterdag had klusjesman Rits bij hem thuis een legplank gemonteerd in zijn garage maar ‘s avonds bleek dat de verfpot die op de plank stond naar beneden was gedonderd.

Aangezien de 25-jarige middenvelder op tijd in zijn bed moest kruipen om voldoende uitgerust te zijn voor de trip naar de Ghelamco Arena moest hij het niet bepaald kleine opkuiswerk overlaten aan zijn verloofde en familie. Dat hij een dag later fris als een hoentje kon scoren, had hij dus ook aan zijn omgeving te danken, vandaar de bijzondere doelpuntenviering.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws