Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Philippe Clement krijgt bij Club al meteen zware opdracht op zijn bord

(VIDEO) - Clement komt met héérlijke anekdote over Zidane Met twee benen volledig meegepakt

Morgen wordt Philippe Clement officieel voorgesteld aan de verzamelde pers, maar intussen weet onze nieuwe hoofdcoach dat hij een zware sportieve zomer tegemoet gaat. Club Brugge zal Europees namelijk al meteen flink aan de bak moeten.

De vicekampioen wil maar wat graag opnieuw de poules van de Champions League halen, maar die ambitie waarmaken, belooft geen gezondheidswandeling te worden. In de derde voorronde van het kampioenenbal wacht immers al meteen een zware dobber.

De mogelijke tegenstanders op 6 of 7 augustus zijn namelijk FC Porto, Dinamo Kiev, FC Basel, Olympique Lyon of Olympiakos. Als blauw-zwart desondanks toch zou doorstoten, wacht in de vierde en laatste voorronde zo goed als zeker opnieuw een loodzware tegenstander. De loting vindt trouwens plaats op 22 juli.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws