Club Brugge nieuws
ยฉBlauwZwartfans

Pakkend eresaluut aan Leko: “Je gaf ons zoveel energie, passie, strijdlust… Bedankt daarvoor!”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Binnen enkele uren neemt Jan Breydel op ongetwijfeld emotionele wijze afscheid van Ivan Leko. De 41-jarige Kroaat en ex-speler van blauw-zwart nestelde zich op amper twee seizoenen tijd nog wat dieper in de harten van de Clubfans. Een mooi eresaluut is dan ook wel gepast.

In zijn allerlaatste blogbericht van het seizoen besteedt Jim Neyt de nodige aandacht aan onze afscheidnemende coach: “Nog รฉรฉn keertje Ivan Lekoโ€™s Bruges Army minutenlang laten weergalmen met dat ritmische handgeklap. Het zal zo intens en gemeend aanvoelen”, klinkt het emotioneel.

“Ivan, je gaf ons zoveel energie, passie, strijdlust.. Kortom hetgeen onze ploeg typeert. Bedankt daarvoor! Het moment dat tijdens het zingen van jouw song je de tribunes zal bekijken met scherpe ogen die even later emoties zullen vertonen. Ja, dan zullen ook mijn ogen waterachtig aanvoelen. Pure emotie! Want Club bezielt en beroert.”

And after all, you're my wonderwall.Straks maken we ons op om een laatste keer dit seizoen naar Jan Breydel te…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zaterdag 18 mei 2019
https://twitter.com/STVEN1987/status/1130048281030070272

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws