Opsteker voor Club in aanloop naar (thuis)match van het jaar tegen Genk

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans
Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Voor Club Brugge was het zondag even slikken toen uitblinker Krépin Diatta na de eerste helft in de kleedkamer moest blijven met een enkelblessure. Het goede nieuws is echter dat de winger toch in aanmerking komt voor de kraker van aanstaande zondag tegen Genk.

Diatta draaide voor rust de Gentse defensie tureluurs met zijn versnellingen en flukse dribbels, maar thuisspeler Roman Bezus verkocht onze flankspeler in bloedvorm al snel een venijnige trap op de enkel. Die was zo stevig dat de 20-jarige Senegalees uiteindelijk de strijd moest staken.

Het Laatste Nieuws plaatste gisteren nog een vraagteken bij de beschikbaarheid van Krépin Diatta voor de cruciale partij tegen Genk van komende zondag, maar vandaag klinkt het al positiever: de enkelblessure blijkt mee te vallen en enkele dagen rust zouden wonderen kunnen doen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws