Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Achter emotionele doelpuntenviering van Openda schuilt prachtig verhaal vol opofferingen

© Play Sports

U hebt het misschien ook gemerkt: de emotionele manier waarop Loïs Openda afgelopen zondag zijn verlossende treffer tegen Genk vierde. Onze jonge spits was tot tranen toe bewogen toen hij het belangrijke doelpunt opdroeg aan een speciaal iemand.

De goal, het hartje én de tranen waren voor zijn mama Mariame, zo schrijft Het Nieuwsblad. En dat is geen toeval want die sterke en dappere dame voedde haar vier kinderen helemaal alleen op en verhuisde voor het geluk van Loïs en co zelfs van het Waalse Luik naar het West-Vlaams Jabbeke.

“Ik heb zelden een mama gezien die haar leven zo aan de kant heeft geschoven als de moeder van Openda”, zegt Stijn Francis alias de makelaar van onze rappe aanvaller. “Loïs staat nu op de radar van veel clubs, maar hij beseft goed genoeg dat het nu beter voor hem is om eerst door te breken bij Club Brugge”, klinkt het bescheiden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws