Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Openda doet ons nu al smachten naar het nieuwe seizoen: “Volgend jaar zo proberen verder te doen”

© Play Sports

Voor één speler van Club Brugge lijkt het seizoen zowaar te vroeg gedaan. Loïs Openda vond in drie matchen evenveel keer de weg naar de netten en gaat in bloedvorm en met veel vertrouwen naar volgend seizoen toe.

Onze 19-jarige aanvaller kroonde zich tegen Antwerp tot matchwinnaar met twee doelpunten, zowaar ook een primeur: “Het is mij voor het eerst gelukt om twee keer te scoren in een match in eerste klasse. Het was belangrijk om het seizoen af te sluiten met een zege. Dat is goed voor de coach, de ploeg én de supporters”, aldus een gelukkige Openda.

“Het liep voor mij nu net goed in het slot van het seizoen. Ik ga volgend jaar zo proberen verder te doen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het was de laatste match van de coach en dus mocht hij absoluut niet eindigen met een nederlaag”, meent onze pijlsnelle tienerspits op de clubwebsite.

“Het is jammer dat Ivan Leko weggaat, maar hij kan alvast tevreden zijn. Hij vroeg ons om offensief te spelen en acties te maken. Zo hebben we toch kunnnen winnen. De trainer liet mij debuteren in eerste klasse en in de Champions League. Deze zege is alvast een mooi cadeau voor hem.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws