Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook assistenten van Leko (moeten) weg in Brugge: “Niemand begrijpt waarom Ivan moet vertrekken”

Ivan Leko en Rudi Cossey

Het vertrek van Ivan Leko bij Club Brugge zorgt meteen ook voor een algemene exodus in de sportieve staf. Ook de assistenten van de Kroaat moeten namelijk weg en dat vindt T2 Rudi Cossey erg jammer.

“Deze ochtend heb ik een onderhoud gehad met Vincent Mannaert en daar is duidelijk gemaakt dat mijn contract niet wordt verlengd. Dus net als Ivan moet ik op zoek naar een andere club”, vertelt Cossey aan Sporza.

“Ik vind het bijzonder jammer. Als je gedurende twee jaar zulke prestaties levert, dan verwacht je niet dat je opzij wordt geschoven. Het is nu zo, ze willen een nieuwe wind in Brugge en dan moet je dat in de huidige gang van zaken in het voetbal kunnen accepteren”, aldus onze ex-speler.

“We hebben tijdens die twee jaar altijd meegedaan voor het allerhoogste en geprobeerd het maximum uit die spelersgroep te halen. Ik denk dat de balans enkel positief is. Niemand begrijpt dan ook waarom Ivan moet vertrekken uit Brugge”, besluit de assistent van Ivan Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws