Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontgoochelend seizoen krijgt toch nog speciale wending voor goaltjesdief Jelle Vossen

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

Jelle Vossen begon sterk aan het seizoen, maar een vervelende knieblessure in oktober en de ontbolstering van Siebe Schrijvers zorgden ervoor dat de Limburgse publiekslieveling zich nog amper kon onderscheiden. Al was er zondag wel nog een belangrijke goal.

De 30-jarige spits tekende tegen Antwerp voor de belangrijke 2-2 gelijkmaker. Voor Vossen zijn vijfde treffer van het seizoen, maar vooral ook zijn 125ste doelpunt ooit in de Jupiler Pro League. Een bijzonder straffe statistiek en wie weet komen er volgend seizoen weer (flink) wat goals bij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws