Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met eerste zomertransfer

© Club Brugge

U kon gisteren al lezen dat blauw-zwart op het punt stond om een eerste slag te slaan op de transfermarkt en intussen is de deal zelfs al in kannen en kruiken. Welkom Odilon Kossounou!

De uittredende landskampioen bereikte vandaag een akkoord met het Zweedse Hammarby IF over de transfer van de 18-jarige verdediger uit Ivoorkust. Kossounou tekent in Jan Breydel een contract voor vier jaar.

“Odilon geldt als een groot talent dat zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten kan. Hij legde gisteren en vandaag met succes zijn medische testen af en sluit aan bij het begin van de voorbereiding op volgende seizoen. Hij wordt de eerste Ivoriaanse speler bij Club”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws