Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club en Ivan Leko zetten punt achter succesvolle samenwerking

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

De kogel is door de kerk: Ivan Leko is volgend seizoen geen trainer meer van Club Brugge. Dat heeft de club afgelopen middag officieel bekendgemaakt via de officiële website.

Wat al een hele tijd in de lucht hing, is nu dus ook voor de volle 100% zeker: de wegen van Ivan Leko en Club Brugge scheiden na twee seizoenen. De Kroatische trainer bezorgde blauw-zwart een titel, eindigde dit seizoen als tweede en pakte ook de Supercup.

Ook de rest van de huidige technische staf zal Jan Breydel verlaten, dat betekent dus dat we ook afscheid nemen van T2 Rudi Cossey, T3 Edward Still, keeperstrainer Tomislav Rogic en video-analist Nicolas Still.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws