Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met opzet verliezen van Genk? Trainer van Anderlecht komt met glashelder statement

© Club Brugge

De supporters van Anderlecht zouden hun ploeg morgenavond maar wat graag zien verliezen, maar de trainer van paars-wit is niet van plan om Genk zomaar drie punten cadeau te doen.

Karim Belhocine liet vandaag niks aan de verbeelding over: “Voor ons is elke zege belangrijk. Ook al zijn er misschien supporters die liever Genk kampioen zien spelen, denk ik toch dat de fans op de eerste plaats Anderlecht willen zien winnen”, klonk het op een persconferentie.

“Het is onze laatste thuismatch van het seizoen en we willen nog iets tonen aan de supporters. Daarnaast willen we ook de kloof met Gent behouden. Als Genk hier kampioen speelt, hebben wij ons werk niet goed gedaan. Voor de rest maakt het mij niet uit of Genk hier of ergens anders de titel viert.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws