Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mats Rits bewierookt ploegmaat: “Hij heeft alles om in de toekomst een Gouden Schoen te zijn”

© Play Sports

Mats Rits is samen met Siebe Schrijvers een van de blauw-zwarte revelaties van het seizoen. Beide jonge Belgen werden binnengehaald om de kern in de breedte te versterken, maar veroverden al snel een basisplaats. En beide spelers hebben ook veel respect voor elkaar.

In een dubbelinterview voor Sport/Voetbalmagazine steekt Mats Rits zijn lof voor Siebe Schrijvers niet onder stoelen of banken: “Hij is nu een van onze belangrijkste spelers. Ik zeg het wel vaker: Hans Vanaken heeft de Gouden Schoen, Ruud Vormer ook en Siebe heeft alles om in de toekomst een potentiële Gouden Schoen te zijn”, klinkt het bewonderend.

“Hij is dodelijk in de zestien, kan supersnel draaien en keren… Als ik tegenover hem sta op training, is het soms toch de wagon wat aanhaken”, aldus Rits. Wat kan er nog beter bij Schrijvers? “Nog iets beslissender zijn, misschien. Zijn kwaliteitenpakket is zo groot, dat ik dat meen, van die Gouden Schoen. Als je naar de statistieken van Hans Vanaken kijkt, die zijn enorm. Siebe moet de zijne wat kunnen vergroten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws