Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Match van het jaar voor Clubfans uit Gent: “Eén keer werd er met kasseien een raam kapot gegooid”

Kwek vlag (Club Brugge - Gent)

De ‘Slag om Vlaanderen’ tussen AA Gent en Club Brugge is altijd speciaal en al helemaal voor blauw-zwarte fans uit Gent. In de hoofdstad van Oost-Vlaanderen is er ook een grote Brugse fanclub: Olympiavrienden Oostakker. En Clubsupporter zijn in het hol van de leeuw is niet altijd makkelijk…

“We worden hier letterlijk omringd door de Gentfans. Er zijn ook veel Clubfans in Gent, maar toch zijn we in de minderheid hoor. Dat is ook wel logisch”, vertelt Caroline Verschraegen van de Brugse fanclub uit Gent in de Krant van West-Vlaanderen.

“Veel Buffalo’s kunnen het dan ook maar moeilijk verkroppen dat een Brugse fanclub in hun stad huist. Echt incidenten zijn er gelukkig nog niet geweest, al werd er één keer met kasseien een raam kapot gegooid, uiteraard na een duel tussen Gent en Club. Wij tonen echter dat we de verstandigste zijn door ze niet uit te dagen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws