Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mata met verpletterend resultaat verkozen tot ‘Speler van de Maand’

© Play Sports

De fans van Club Brugge hebben Clinton Mata beloond voor zijn sterke prestaties in play-off 1. Onze 26-jarige Angolese flankverdediger werd immers verkozen tot Proximus Player of the Month en dat met een behoorlijk indrukwekkende score.

Mata kreeg maar liefst 40% van de stemmen en troeft zo met vlag en wimpel Wesley Moraes (17%) en Mats Rits (11%) af. De krachtige en fysiek sterke flankspeler, die al enkele weken op hoog niveau presteert op rechts in de driemansdefensie, is dit seizoen nog maar de vijfde speler van blauw-zwart die de trofee in ontvangst mag nemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws