Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert over Leko: “Club zal dan horen wat zijn beslissing mag zijn”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge is nog steeds onzeker. Tegenover Het Laatste Nieuws laat Vincent Mannaert zich uit over de Kroaat.

Het is nog altijd de bedoeling dat beide partijen rond de tafel gaan zitten. “Wij hebben altijd de intentie geuit om op 20 mei, daags na de laatste play-off-wedstrijd, met Ivan (Leko, red.) aan tafel te zitten.”

Leko liet voor de start van Play-Off 1 weten dat hij zijn beslissing al heeft genomen. De geruchten over een eventueel vertrek werden zo sterker. Mannaert laat alvast niet in zijn kaarten kijken. “Dan zal Club Brugge op 20 mei wel horen van Ivan wat die beslissing mag zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws