Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert laat zich uit over toekomst trio: “Ik ga ervan uit dat zij blijven”

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Club Brugge moet komende zomer rekening houden met een aantal vertrekkers. Zo ziet het er naar uit dat Wesley zal vertrekken en ook Vanaken, Vormer en Denswil worden in verband gebracht met een transfer.

Vincent Mannaert denkt echter dat het trio zal blijven bij Club Brugge. “Daar ga ik vanuit, ja”, begint hij tegenover Het Laatste Nieuws. “De eerste twee hebben een Gouden Schoen gewonnen en voelen zich goed bij Club, en Stefano is de beste linksvoetige centrale verdediger in België – daarover kan zelfs geen discussie meer bestaan.”

“Hij is nooit geblesseerd, hij is slim, voetbaltechnisch top, soms heeft Stefano wel eens de neiging om… – dan zié je hem denken: ‘Zou ik hem misschien door de benen kunnen spelen?’ (lacht) Sinds hij, Vanaken en Vormer bij Club Brugge zijn, is de club altijd op een Champions League-plaats geëindigd – eerste of tweede. Het zou al heel fout moeten lopen, mocht dit niet weer zo zijn.”

Mannaert denkt dat Europees voetbal een grote factor speelt. “Ruud, Hans en Stefano beseffen dat ze bij ons altijd Europees voetbal kunnen spelen. Is het dan zoveel beter in die grotere, mooiere competitie, bij Torino of Saint-Étienne, maar waar je in de middenmoot draait?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws