Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil (nog) niks kwijt over toekomst, behalve dit: “Ik wil hier met een glimlach kunnen vertrekken”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Ivan Leko werkt zondag mogelijk zijn allerlaatste match af als trainer van Club Brugge. Al wil de 41-jarige Kroaat nog altijd niet in zijn kaarten kijken, ook na de nederlaag op Standard bleef hij mysterieus over zijn toekomst.

Of het zondag nu wel of niet zijn laatste wedstrijd wordt als T1 van Club Brugge, die onvermijdelijke vraag bleef op Sclessin natuurlijk niet uit. “In voetbal kan alles. Ik heb de voorbije twee jaar alles gegeven voor deze club. We hebben van Club Brugge een instituut gemaakt waarvan iedereen bang is en daar ben ik trots op”, aldus Leko.

“Als zondag mijn laatste wedstrijd wordt dan wil ik hier alleszins met een glimlach kunnen vertrekken. Wat nu in de eerste plaats telt, is evenwel de fans een mooie afsluiter van het seizoen bezorgen. Voor de fans is een match tegen Antwerp uiterst belangrijk en dus zullen we alles geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws