Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko vertelt zijn kant van het verhaal over contract(verlenging): “Dat is de waarheid”

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

Het is nu voor 99,9% zeker dat Ivan Leko zijn aflopende contract niet zal verlengen/verlengd wordt. Afgelopen zomer lag er nochtans een flink verbeterd voorstel op tafel, maar dat zou onze Kroatische coach van de hand gewezen hebben. Maar is dat écht de ware toedracht? Leko laat nu voor het eerst zijn kant van het verhaal horen.

“De waarheid is dat er vorige zomer een voorstel was, maar dat we het niet eens zijn geraakt. Of ik meer loon wilde naar werken? Neen, want anders had ik getekend. Ik had dit seizoen veel meer geld kunnen verdienen, maar ik wilde geen contract tekenen van één jaar plus een optie, die zou gelicht worden als Club in de top-3 eindigde”, luidt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik vond dat niet het juiste signaal. Dat was de voornaamste reden waarom we geen deal hebben gevonden. Want het is niet zo dat ik plots het loon van Vanhaezebrouck of Preud’homme vroeg. Meer nog, als er één club is waar ik voor niets zou werken, is het Club Brugge. Ik ben niet materialistisch ingesteld: ik heb altijd emotionele keuzes gemaakt, het geld volgt nadien wel”, stelt Leko.

“De voorzitter was ontgoocheld toen bleek dat ik niet op het voorstel inging en ik was evenmin happy. Nadien hebben we niet meer rond de tafel gezeten. Het bestuur wilde tot het einde van het seizoen wachten, maar het weet toch al lang hoe ik werk, wat voor een trainer en persoon ik ben, wat ik de club bijbreng…?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws