Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko na straffe comebacks in Europa: “Hopen dat wat nu nog mirakel lijkt ook voor ons waar kan zijn op 19 mei”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Liverpool en Tottenham bewezen afgelopen week dat zelfs het bijna onmogelijke mogelijk is en bewijzen zo het credo van Ivan Leko: in voetbal is alles mogelijk. Onze trainer genoot de voorbije week dan ook met volle teugen van het inspirerende stuntwerk in Europa.

“Wat deze week gebeurd is in de Champions League is top, dat is het beste wat dit jaar in de voetbalwereld is gebeurd. Wat we dinsdag hebben gezien in Liverpool en woensdag van Tottenham is ronduit fantastisch. This is why we love football! Dit is waarom we allemaal zo van dit spelletje houden.”

Ivan Leko vertelt het met groot enthousiasme: “Die mirakels, die onwaarschijnlijke verhalen, dat kan enkel in voetbal. Ik was enorm euforisch na die wedstrijden. Dit is het bewijs dat alles kan in voetbal.”

Onze trainer puurt er extra motivatie en kracht uit: “Zelfs al heb je maar één procent kans moet je er gewoon in geloven. Je moet geloven in iets dat moeilijk is om te geloven, maar dat is ook gebeurd in Liverpool en Amsterdam. We hopen dat wat nu nog lijkt op een enorm mirakel ook voor ons waar kan zijn op zondag 19 mei.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws