Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat er geen twijfel meer over bestaan: “Spelers weten al van maart dat er nieuwe trainer komt”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

Tot nog toe was het nog gissen naar de toekomst van Ivan Leko bij Club Brugge, maar in een opmerkelijk afscheidsinterview in de aanloop naar de laatste match van het seizoen tegen Antwerp lijkt de Kroaat nu zelf duidelijk aan te geven dat het voor hem einde verhaal is.

“Deze groep weet al van maart dat er volgend seizoen een nieuwe trainer komt. Normaal trekken spelers dan de handrem op – in 95% van de gevallen toch – en dan kan je het vergeten.” Leko liet bij de start van de play-offs zelf ook al een ballonnetje op richting afscheid. “Ik zeg wat ik denk en voel. Ik heb die dag gezegd wat iedereen al maanden wist”, aldus de coach in HLN.

“Waarschijnlijk omdat ik pissed off was na al die artikels over mijn contract. Voor alle duidelijkheid: ik heb niemand willen aanvallen. Het enige wat ik wilde duidelijk maken, was dat ik nooit ga smeken om een nieuw contract. Hoe graag ik Club ook zie, ik wil alleen trainer zijn in een club die me echt wil. Vandaar ook dat ik nooit zelf naar een club ga bellen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws