Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko en Club met volle moed naar Standard: “We wonnen ook op Gent en Anderlecht”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge staat op drie punten van leider KRC Genk. Ivan Leko en zijn manschappen trekken naar Standard Luik. Puntenverlies is uit den boze voor Blauw-Zwart.

Een uitwedstrijd op Sclessin is altijd moeilijk, maar Leko trekt met volle moed naar Luik. “Iedereen weet dat we het er moeilijk hebben, maar hetzelfde gold in Gent en Anderlecht, waar we ook wonnen. Pas na onze wedstrijd daar, gaan we naar de uitslag in het Astridpark kijken. De groep heeft zich het hele seizoen getoond om de titel te bereiken en met hoge druk te spelen. Ze staan er wanneer het belangrijk is en dat zal morgen niet anders zijn.”

“We hebben getoond dat we Genk kunnen verslaan, maar we blijven drie punten achterstand hebben”, gaat Leko verder. “Mijn ploeg heeft deze play-offs 19 op 24 gehaald door goed voetbal te spelen, mentaliteit te tonen en passie uit te stralen. Dat heeft mij trots gemaakt. Nu kijken we ernaar uit om het seizoen af te sluiten met een zes op zes, wat een record zou zijn voor Club Brugge in de Play-offs (door de 25 op 30 dan)”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws