Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko doet straffe onthulling over pijnlijke Europese uitschakeling vorig seizoen

Horvath pakt uit met cruciale redding tegen AEK Athene

De vroege Europese uitschakeling van vorig jaar heeft een tijdje nagezinderd bij de Clubfans en bracht Ivan Leko zelfs even in een lastig parket, maar intussen blijkt dat de trainer voorafgaand aan die match onder druk werd gezet. Dat onthult hij zelf in een interview.

“Iedereen weet dat ik in die terugmatch tegen Athene de ploeg niet heb gemaakt. Ik kom daar liever niet op terug. Ik wil dat dit een mooi afscheidsinterview blijft. Jullie kennen de ware toedracht”, blijft Leko in Het Nieuwsblad enigszins mysterieus.

Werd hij gedwongen om zijn systeem om te gooien? “De druk op mij was enorm groot. En Club had lang succes gehad met die 4-3-3. Maar ik wist dat we in dat systeem geen resultaat zouden halen.”

Na die pijnlijke exit in Europa bleef Leko zijn filosofie trouw: “Eén keer deed ik iets waar ik niet in geloofde, daarna nooit meer. Ik draag de verantwoordelijkheid voor de beslissingen. Dan wil ik dat het mijn eigen beslissingen zijn”, is Leko duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws