Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko doet bekentenis: “Toen ik Club verliet als speler had ik drie dromen en ze zijn alle drie uitgekomen”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

10 jaar geleden zwaaide hij Club Brugge uit als speler en morgen doet Ivan Leko dat hoogstwaarschijnlijk ook nog eens als trainer. En de 41-jarige Kroaat kan met een voldaan gevoel afscheid nemen want hij realiseerde de drie blauw-zwarte dromen die hij destijds al had.

“Tien jaar geleden, toen ik Club verliet als speler, had ik drie dromen. Mijn vrouw weet dat. De eerste was ooit de coach van Club Brugge te worden. De tweede om er kampioen te worden. En de derde: eens winnen op Anderlecht. Wel, ze zijn alle drie uitgekomen”, onthult Leko in HLN.

Onze emotionele trainer blikt dan ook tevreden terug: “Ik ben supertrots op wat we bereikt hebben: een titel, een Supercup, zes punten in de Champions League, de eerste ploeg die na negen maanden Salzburg kon kloppen in Europa, twee Gouden Schoenen, twee keer Profvoetballer van het Jaar, drie Rode Duivels en nu dus die tweede plaats. Had iemand me dat alles twee jaar geleden gezegd, ik had meteen getekend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws