Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leandro Trossard schoffeert Clubfans à la Benito Raman: “Alle boeren zijn homo’s!”

© Racing Genk Culture

Het kampioenenfeestje van Genk was heftig afgelopen nacht met in de hoofdrol een zingende Philippe Clement, maar vooral ook een uit zijn rol vallende Leandro Trossard. De aanvoerder en sterkhouder van Genk vond het nodig om uit te halen naar de fans van Club Brugge.

In de bekende discotheek Versuz in Hasselt dirigeerde Trossard de vreugdegezangen met de supporters van Genk en een provocatie richting blauw-zwart onbrak niet in zijn repertoire: “Alle boeren zijn homo’s!”, klonk het treiterig.

Op die manier gaat de begaafde flankaanvaller van de Limburgers ex-Buffalo Benito Raman achterna, die in 2015 hetzelfde deed in de Ghelamco Arena. Bekijk HIER de beelden met Trossard in een bedenkelijke hoofdrol.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws