Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘KRC Genk én andere Jupiler Pro League-club zijn opties voor Leko’

Philippe Clement heeft samengezeten met Club Brugge en er staat ook een meeting met een buitenlandse club gepland. KRC Genk houdt aldus serieus rekening met een vertrek en ex-Club-trainer Ivan Leko wordt genoemd. Ze krijgen echter concurrentie.

Gazet van Antwerpen meldt dat Antwerp een optie is voor Leko indien coach Laszlo Bölöni vertrekt bij The Great Old. De Roemeen behaalde goede resultaten afgelopen seizoen, maar kreeg vaak kritiek op zijn spel. Verschillende spelers zouden de tactiek van Bölöni ook niet kunnen smaken.

‘Mocht Laszlo Bölöni bij Royal Antwerp FC vertrekken – als hij geen Europees voetbal haalt of wordt weggekaapt – dan kan ook de Great Old een optie worden: een club met veel potentieel, dicht bij huis, waar Leko goed aangeschreven staat’, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws