Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kippenvel! Spelersbus krijgt zelden geziene ontvangst door massa Clubfans

© Club Brugge

Anderhalf uur voor de aftrap is de spelersbus gearriveerd in Brugge. En zoals verwacht stond een stevig uit de kluiten gewassen legioen Clubfans de spelers en de technische staf op te wachten.

De bus moest zich onderweg naar Jan Breydel tergend traag een weg banen door een impressionante en luidruchtige mensenzee die – letterlijk en figuurlijk – voor vurige taferelen zorgde in de buurt van De Platse.

Bekijk HIER het filmpje dat Club zelf deelde van de ontvangst van onze blauw-zwarte helden. Wij hebben alvast een stevige déjà vu naar de al even fenomenale beelden van 15 mei 2016. Laat ons hopen dat het resultaat straks navenant is! Come on you Blues!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws