Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel moet zondag ongezien zottenkot worden: “Er wordt enorm hard gewerkt aan de build-up”

Limburg On Tour (Club Brugge - Genk)

Zondag moet het er boenk op zijn in Brugge: supporters, spelers en personeel doen er dan ook alles aan om Jan Breydel om te toveren tot een zelden vertoonde heksenketel. Leo Van der Elst zal alvast van de partij zijn om mee voor een kolkende sfeer en ambiance te zorgen.

“Achter de schermen wordt er enorm hard gewerkt aan de build-up naar de wedstrijd. Je wilt iets creëren, ook al weet iedereen wat er zondag op het spel staat. We zijn pas halfweg de week en je voelt die adrenaline. Iedereen pept elkaar op, zondag wordt het een heksenketel”, onthult onze ex-speler die betrokken is bij de voorbereidingen in Het Laatste Nieuws.

“Dat Genk hier kampioen kan worden? Daar is nog met geen woord over gerept. Wij zullen winnen en met een ander scenario houdt niemand rekening. Eigenlijk mag dat niet, dat zij hier de titel pakken. We spelen thuis, dan wil je niet dat anderen daar zegevieren”, aldus Leo Van der Elst.

“Een overwinning van de tegenstander in je eigen huis is al niet leuk, laat staan een titelviering. Zoiets wil je gewoon niet meemaken. Zoiets mag niet, het is in uw eigen huis. In jouw keuken! Iedereen is hier welkom, maar dit is van ons. Wij bepalen wat hier gebeurt.”

Onze gedreven ex-speler zal zondag zelf ook een tandje bijsteken: “Ik zal de namen van de spelers nóg luider afroepen dan anders. Het is het moment. ‘Alles of niets’, zoals Ivan Leko al sinds de start van de play-offs zegt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws