Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko ziet het helemaal zitten: “Liverpool en Tottenham gaven ons inspiratie”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

Groot zijn de titelkansen van Club Brugge niet meer, maar dat er in voetbal tot op het allerlaatste moment gekke dingen kunnen gebeuren, hebben we afgelopen week nog kunnen zien in de Champions League. En wat in Europa kan, moet ook in België kunnen, meent Ivan Leko.

“Of de titel nog kan? Natuurlijk! Liverpool en Tottenham hebben deze week bewezen dat je moet knokken tot dat allerlaatste moment. Zoals ik al zo vaak zei: op 19 mei zien we dan wel waar we uitkomen”, klinkt het vol overtuiging in Het Belang van Limburg.

Hoeveel procent kans heeft blauw-zwart nog op de titel? “Ik kan daar geen getal op plakken. Zoals ik al zei: Liverpool en Tottenham gaven ons inspiratie. Genk is favoriet voor de titel en ik heb heel veel respect voor hun sterk seizoen, maar alles kan”, aldus de fiere Leko.

“Als we zondag winnen, is er nog steeds een kloof, maar dan zal Genk ongetwijfeld de druk voelen. Maar nu zijn we alleen met die eerst volgende opdracht bezig: nu zondag Genk kloppen. Dan zien we weer verder.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws