Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko voorspelt emotioneel afscheid: “Ik ga wenen” en “Dat ga ik nooit vergeten”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Het lijkt dus onafwendbaar, het afscheid van Ivan Leko. De Kroatische coach zit morgen zo goed als zeker een allerlaatste keer op de trainersbank van Club Brugge en voorspelt nu al een avond vol emotie.

“Ik ga wenen zondag. Het wordt een emotionele avond voor mij. Zeker met de fans. Ik ga nooit vergeten hoe ze mij gesteund hebben na het moeilijkste moment uit mijn leven (Operatie Propere Handen, red.). Ineens stond mijn foto op alle nieuwssites. Alsof ik de grootste crimineel ooit was. Maar de fans zijn blijven geloven in mij”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik weet nog goed hoe ze, tijdens de bekermatch op Zulte Waregem, rond minuut 60, voor het eerst Ivan Leko’s Bruges Army begonnen te zingen. Rudi Cossey zei: ‘Coach, ze zingen over jou.’ Ik antwoordde dat hij zich moest focussen op de match. Ik kon het niet geloven. Niet veel coaches hebben het privilege dat de fans over hen zingen. Dat maakt me extra trots. We denken hetzelfde over hoe de club zich moet presenteren”, aldus Leko.

Morgen zullen de fans nog één keer hun vertrekkende coach kunnen bejubelen, dat belooft een kippenvelmoment te worden: “Mocht ik niet zo gefocust zijn tijdens een wedstrijd, ik naam mijn iPhone en filmde het.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws