Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Is er nog rol weggelegd voor Jelle Vossen? Leko gaat in op situatie van geliefde bankzitter

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

Voor Jelle Vossen is het andermaal geen leuk seizoen. Vorig jaar wist hij zich in play-off 1 nog te onderscheiden met twee belangrijke goals, maar dat lijkt er ditmaal helemaal niet in te zitten. Heeft Ivan Leko de komende weken eigenlijk nog plannen met de 30-jarige goaltjesdief?

“Jelle is goed op training, maar op dit moment weten wij dat wanneer Wesley goed is en 100% is, hij een van de belangrijkste spelers in de ploeg is. Met Siebe hebben we dan weer iemand die de laatste drie maanden op hoog niveau presteert. Die twee jongens spelen goed en hebben rendement. Het lijkt en oogt een perfecte combinatie”, vertelt Ivan Leko.

“Met Loïs Openda hebben we nog een ander profiel, hij is iemand die snelheid heeft. Als hij die penalty krijgt op Antwerp, en het was er héél duidelijk één, dan spreekt iedereen over zijn prachtige toekomst en hoe fantastisch het is dat het een speler uit de eigen jeugd voor de overwinning zorgt. Dan zeggen ze allemaal: ‘Dank u, Loïs!'”

En dan zijn er nog twee andere spitsen in de kern, onder wie dus Jelle Vossen: “We hebben ook nog Kaveh Rezaei en Jelle, die twee hebben ervaring en een winnaarsmentaliteit, maar jammer genoeg kan ik maar elf spelers opstellen en dat is natuurlijk jammer voor die jongens.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws