Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hoe zit het nu met komst van Gert Verheyen? Clement geeft stand van zaken

Gert Verheyen (analist)

Met Philippe Clement is er al één oude bekende neergestreken in Brugge en ook Gert Verheyen lijkt opnieuw op weg naar Jan Breydel. Onze iconische publiekslieveling zou als T2 de technische staf komen versterken, maar hoe zit het nu eigenlijk met zijn komst?

“We hebben al een aantal gesprekken gevoerd met de huidige technische staf, maar spreken ook met nieuwe mensen. We willen niet al onze eieren in één mand leggen”, wordt Philippe Clement bij Sporza geciteerd.

“Gert Verheyen? Daar zijn we inderdaad mee aan het praten. We kunnen heel complementair zijn. Gert staat ook open voor de uitdaging, maar hij moet eerst een overeenkomst vinden met de club”, stelt onze nieuwe coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws