Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club een voordeel tegenover Genk? “Zij zitten mentaal in een zetel”

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Sef Vergoossen werd in 2002 kampioen met KRC Genk. De voormalige oefenmeester vindt echter dat Club Brugge een voordeel heeft.

Mentaal staat Club Brugge sterk. “Voor het seizoen verwachtte niemand dat Genk kampioen zou worden. Maar het staat al een tijdje aan de leiding en dan begint bij Club Brugge te spelen: Nog zes punten achter, nog drie. Onbewust heeft iedereen Club Brugge mentaal in een zetel gebracht.”

“Ze zeggen: Genk speelt het beste voetbal, Genk heeft de beste ploeg, Genk verdient het. Club heeft dus een gemeenschappelijke vijand gevonden: het is zij tegen de rest van België. Dat motiveert hen”, aldus voormalig KRC Genk-trainer Sef Vergoossen tegenover Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws